HomeLifestyle

Lojrat e ndryshme që mund të luani me zare

Ka shumë lojëra të ndryshme që mund ti luani me zare. Mund të mësoni më shumë rreth disa prej lojërave tona të preferuara duke lexuar më poshtë.

Harrojeni lojrat e zakonshme për një minutë. Edhe pse ato lojëra mund të jenë argëtuese, nganjëherë është mirë të bësh disa lojëra të reja.

Nëse po kërkoni lojëra argëtuese që mund të luani me zare, atëherë jeni duke lexuar artikullin e duhur! Ka shumë lojëra të ndryshme që mund të luani me zare dhe ne jemi këtu për të ndarë me ju disa nga të preferuarat tona.

1. Meksikë
Kjo lojë e lehtë dhe argëtuese kërkon 2 ose më shumë lojtarë. Secili lojtar merr zaret e vet. Zare që çdo lojtar luan “shënon jetën” e tij.

Secili lojtar fillon me 6 jetë. Lojta bëhet me radhë, ai që ka radhën, rrokullis dy zare dhe duke shtuar shumën e asaj që ata arrijnë. Personi me rezultatin më të ulët në fund të këtij raundi humbet një jetë dhe ul zaret e tyre (6 në 5, 5 me 4, etj.).

Ky model vazhdon derisa të gjithë lojtarët të kenë humbur jetën e tyre përveç njërit, që normalisht do të jetë fituesi.

Two Button Crew – Page 2 – Nintendo Fans, Unite!

2. 10,000
10,000 është një nga lojërat më të njohura me zare. Ndonjëherë quhet edhe lakmi ose 5,000 në varësi të mënyrës sesi dëshironi të luani. Ju filloni me 6 zare dhe me të paktën 2 lojtarë.

Një nga pjesët më të mira në lidhje me këtë lojë është që ju mund të keni sa më shumë lojtarë që dëshironi!

How to Play 10000: 13 Steps (with Pictures) - wikiHow

3. Derri
Kjo lojë është e ngjashme me 10,000 në faktin se gjithçka ka të bëjë me presionin e fatit tuaj. Por rregullat e derrit janë pak më të lehta dhe ju duhet vetëm të rrokullisni zare. Filloni me çdo lojtar të rrokullisni zare.

Pasi të jetë përcaktuar kjo, lojtarët nga ana e tyre fillojnë thjesht duke përsëritur rrokullisjet e zareve dhe duke mbajtur shënim pikët.

Së pari, nëse ata rrotullojnë ndonjë numër tjetër përveç 1, ky numër i shtohet rezultatit të tyre të përgjithshëm. Së dyti, nëse numri 1 është arritur, loja ka mbaruar dhe asnjë pikë nuk mblidhet edhe nga rrotullimet e mëparshme. Dhe së treti, lojtari zgjedh të përfundojë kthesën e tij dhe të mbledhë pikët e tij pa i ditur sesa ka mbledhur. Loja përfundon sapo një lojtar të arrijë 100 pikë.

Pig Dice Game: 6 Different Ways to Play

4. Shkuarja në Boston
Kjo është një lojë e shkëlqyeshme për fëmijët pasi është e thjeshtë dhe e lehtë për tu mësuar. Çdo lojtar rrotullon 3 zare dhe veçon numrin më të lartë. Lojtari pastaj rrotullon dy zaret e mbetur dhe përsëri vendos mënjanë më të lartë të të dyjave.

Pastaj zari i fundit është mbështjellë përsëri dhe të tre zaret shtohen së bashku për të bërë rezultatin përfundimtar për atë kthesë. Fituesi është kushdo që ka rezultatin më të lartë.

Going to Boston Dice Game: High Stakes Family Fun

5. Balut
Balut kërkon 3 ose më shumë lojtarë dhe 5 zare. Kjo lojë u bë fillimisht si një alternative për poker dhe luhet në një mënyrë të ngjashme.

Këto janë vetëm disa nga lojërat shumë argëtuese për të luajtur me zare! Provoni këto në mbledhjen tuaj të rradhës dhe shihni se cili prej tyre është i preferuari.

Balut - A Fun Dice Game! Apk Download latest android version 1.1 ...


TË NGJASHME