HomeSociale

Lotaria amerikane/ Ambasada: Këshillë për shqiptarët

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës iu vjen në ndihmë qytetarëve që duan të aplikojnë për lotarinë amerikane 2021 nëpërmjet këshillave të herë pas hershme. Sot ambasada iu bën shqiptarëve që duan të aplikojnë të lexojnë udhëzimet e këtij viti për të ndjekur rrugën e duhur.

“??? | Po mendoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane 2021? Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni udhëzimet e këtij viti. Ato janë të përkthyera në shqip! Udhëzimet mund t’i gjeni këtu: https://bit.ly/2l7myjg”, shkruan ambasada e SHBA.

Regjistrimi elektronik për lotarinë DV-2021 ka filluar më 2 tetor 2019 në mesditë 12:00, dhe do të mbyllet të martën, më 5 nëntor 2019, në mesditë 12:00 Ora Standarde Lindore (EST)(GMT-5).


TË NGJASHME