HomeLajmi i Fundit

“Love youu…” Komenti i Beatrix në foton e Borës për puthjen e famshme në BB, totalisht kontradiktore me veprimet e saj…

Të gjithë e mbajmë mend puthjen që bëri xhiron e rrjetit para disa javësh. Bora-Donald, kjo dyshe që emocionoi mijëra shqipëtarë nuk la pa emocionuar edhe Beatriks Ramosajn, e cila sot është konkurente. Siç e shikoni më poshtë, në postimin e Borës me veshjen që kishte natën që u takua me Donaldin, ka komentuar Triksa, e cila ka shfaqur një lumturi të madhe për dashurinë e dy të rinjve. Gjithsesi ajo që po shihet nga i gjithë publiku këto ditët e fundit është afrimiteti mes Donaldit dhe Beatriksit, ku kjo e fundit dukshëm i është afruar më shumë.

Shumë portale kanë shkruar për larjen e tyre në dush, për përqafimet në oborrin e BB e shumë të tjera, të cilat ata nuk i dinë dhe mbase kur të dalin edhe do i mohojnë. Mbase ndodh edhe ashtu siç ndodhi me Semin, por duke rikujtuar edhe refuzimin që Beatriks i bëri Kledit, në atë formë të prerë lë hapur një diskutim romantik shumë të gjërë.


TË NGJASHME