HomePolitikë

Luan Rama apel për dialog

Zëvendës kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Luan Rama bën apel për dialog në politikën shqiptare.

Në një deklaratë për mediat, Luan Rama tha se vendimi i parlamentit gjerman është mesazh për reflektim në politikën shqiptare.

“Nuk është koha për festë, po për reflektim të përgjegjshëm. Duhet dialog politik, dhe frymë bashkëpunimi për plotësimin e kushteve. Integrimi europian, prioritet kombëtar që nuk duhet penguar nga interesat e pushtetit”, tha Luan Rama.


TË NGJASHME