HomePolitikë

Luftë dhe luks në Parlament

Seanca Parlamentare është shoqëruar me debate të forta mes opozitës dhe mazhorancës. Por gjatë seancës deputetët gjejnë kohë edhe të shkëmbejnë batuta me njëri-tjetrin.

Gazeta Mapo sjell disa nga fototpikante të deputetëve që hyjnë në Parlament dhe atë se çfarë ndodh brenda sallës.

Deputetët me veshje luksoze dhe ministratflasin në telefon, bien në sy në ambjentet e jashtme të parlamentit./mapo


TË NGJASHME