HomePolitikë

Lulzim Basha intervistë për “Deutsche Welle”

“Në Europë nuk shkohet me gënjeshtra, me hilera dhe me një shtet të kapur nga krimi. Në Europë shkohet me vlera, të vërteta, me një Parlament të zgjedhur nga vota e qytetarëve shqiptarë”.

Kështu u shpreh kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, në një intervistë për “Deutche Welle”.

“Kur bie vota e lirë, ka rënë demokracia. Në zgjedhjet e vitit 2017, krimi i organizuar në bashkëpunim me kupolën e “Rilindjes” kanë asgjësuar vullnetin e shqiptarëve. Parlamenti është produkt i bashkëpunimit me krimin”, shtoi Basha.


TË NGJASHME