HomeLajme

Macet zgjohen në mes të natës, zbuloni arsyen

Thuhet se macet zgjohen më shpesh natës mirëpo nëse ishit duke kërkuar arsyen jua tregojmë ne.

Në fakt sipas disa studimeve ka rezultuar që macet janë tejet aktive në orët e para të mëngjesit dhe në orët e darkës dhe ndikim ka pikërisht drita.
Por duke qenë edhe përgjatë ditës aktive me pjesëtarët e familjes, macet lodhen dhe sikurse fëmijët e vegjël, edhe ato “grinden”.

Por si mund ta qetësoni dhe ndihmoni ju macen tuaj?

Sigurohuni që ajo që pushojë mjaftueshëm gjatë ditës, e ndërsa në orët e para të mëngjesit kur ajo zgjohet e nis të lëvizë nëpër shtëpi, vendosini disa lodra me të cilat të angazhohet.


TË NGJASHME