HomeUdhëtime

Magjepsëse! National Geographic publikon imazhet më të bukura të natyrës

Image result for stallion
Kjo foto është shkrepur nga fotografi Tihomir Trichov, në Mongolinë perëndimore. Ky është festivali i shqiponjës së artë, pjësëmarësit e këtij kompeticioni tregojnë aftësitë e tyre për të gjuajtur.
Image result for pygmy slow loris

Kjo foto është bërë nga Anuroop Krishnam, në të cilën duke qartë kafsha e veçantë e quajtuar lemur. Kjo kafshë gjendet vetëm në ishullin e Madagaskarit. Lemuri është një kafshë që ushqehet kryesisht me fruta, gjethe dhe lule.

Image result for california sea lion
Kjo fotografi është shkrepur nga Rita Kluge, në Antarktikë, në të cilën shfaqet një fokë.

Image result for Volcano
Kjo fotografi është shkrepur nga Michael Perea, duket qartë shpërthimi i vullkanit Kilauea në ishujt Hawaii.
Image result for painting
Kjo fotografi është bërë nga Stas Bartnikas, ku duket qartë lumi i tharë i Koloradës, pasi uji i tij përdoret nga fermerët e zonës për vaditje.
Image result for zebra crossing
Kjo fotografi është bërë nga fotografi Mark Shimahara, në lagjen Shibuya, Tokio. Duket qartë në foto ku njerëzit janë duke pritur të kalojnë rrugën.


Image result for The village of Vík í Mýrdal Marcus Hennen
Kjo fotografi është bërë nga fotografi Marcus Hennen, në fshatin Vík í Mýrdal, në jug të Islandës.
Image result for quilting
Ndërsa kjo foto është shkrepur nga fotografi Florian Ledoux, në gadishullin e Antartikut.
Image result for mandarin orange
Fotoja është shkrepur nga fotografi Ryan Kost, në qytetin e Urubamba, Peru. Në foto duket qartë një shitëse e frutave, e cila po numëron paratë.
Image result for bison
Kjo foto është bërë nga Taylor Albright, në Parkun Kombëtar të Yellowstone-it, ku shfaqet bisoni.


TË NGJASHME