HomeModa

Make up-et që do t’ju duhen përgjatë vjeshtës dhe dimrit

Me ç’pamë nga Java e Modës, kur vjen puna te trendet e makeup-it, vjeshta e 2019-s hoqi dorë nga rregullat duke e lënë grimin në dorën e kreativitetit. Trendet më të preferuara të momentit janë:

1. Xixat te sytë, thjesht respektoni stinën dhe mos e teproni.

2. Smoky si vija e penelit, që krijon iluzionin e një syri më të madh dhe më të gjerë.

3. E portokallta e ngrohtë, për sytë, buzët mollëzat.

4. Buzëkuqi kaf, që vjen në disa nuanca dhe shkon pothuajse me gjithçka.

5. Fytyrë që shkëlqen, që sjell pak freskinë e verës.

6. Pak nuanca neon, në cepat e brendshëm të syve.TË NGJASHME