HomeSociale

Manastirliu publikon hartën e masave lehtësues

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, ka publikuar hartën e re tëmasave lehtësuese, duke filluar nga dita e sotme.

Ministrja u bën thirrje qytetarëve që të tregohen të kujdesshëm, pasi sipas saj, rihapja kërkon më shumë vigjilencë

Postimi

 Nga dita e sotme, zgjerohet fasha orare dhe hapen një seri aktivitetesh dhe shërbimesh për qytetarët, por kërkohet më shumë vigjilencë për respektimin e rregullave, për të mbrojtur veten dhe të tjerët #COVID19.

K.S/GotaNews


TË NGJASHME