HomeRajon

Maqedoni Veriore/ Gjendjet i vdekur djali i ish-kryetarit

Dje në shtëpinë  malore në Delçevë është gjetur i vdekur Aleksandar Zahariev, djali 23 vjeçar i ish-kryetarit të komunës së Shtipit, Ilço Zahariev, njofton Shtypi i lirë.

Nga SPB-Shtip ende nuk e kanë konfirmuar informacionin, por njoftuan se do të japin informacione gjatë ditës. Ndërkohë që Prokuroria Publike në Shtip ka konfirmuar rastin.

Prokuroria informon se janë kryer hetimet dhe se bëhet fjalë për vetëvrasje me varje. Trupi nuk ka shenja dhune dhe është dorëzuar për autopsi.


TË NGJASHME