HomeSociale

Markat më të njohura sportive tani mund t’i gjeni në Sport Vision

Sport Vision është përfaqësues i markave më të njohura sportive Champion, Umbro, New Balance, Ellesse e shumë shumë të tjera dhe ka një rrjet të gjerë të shitjeve me pakicë dhe dyqaneve online.

Në tregun e rajonit të Ballkanit Sport Vision është lider në shitjen e veshjeve dhe paisjeve sportive – Në Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Mal të Zi, Maqedoni, Kroaci, Slloveni, Shqipëri, KOSOVË, Bullgari dhe Rumani.

Gjithashtu, Sport Vision është një partner i botës kryesore të markave sportive Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, prodhimet e të cilave mund të gjenden në të gjitha objektet e shitjes me pakicë të kompanisë.

Për të dhënë një kontribut pozitiv në shoqëri dhe mjedis Sport Vision është i përkushtuar duke zhvilluar dhe zbatuar praktikat e përgjegjshme të biznesit, gjë që siguron arritjen e suksesit financiar.

Krijimi dhe mirëmbajtja e zinxhirit ndërkombëtar më të madh, më të organizuar dhe më të suksesshëm të objekteve me pakicë është plani afatgjatë i Sport Vision.


TË NGJASHME