Home

Marketing

Gota News Albania është media më e klikuar dhe inovative në tregun mbarë shqiptarë. E orientuar ekskluzivisht në botën e lajmeve të aktualitetit nga vendi dhe bota ku përfshihen lajmet politike, ekonomike, kulturore, lifestyle etj. Falë stafit të saj të dedikuar sot numëron dhjetëra mijëra vizitorë ditorë nga Shqipëria dhe Diaspora. Duke u bazuar tek serioziteti, bashkëpunimi dhe përkushtimi, Gota News Albania ka arritur të publikojë me profesionalizëm lajme, intervista, informacione dhe rubrika të ndryshme për shqiptarët brenda dhe jashtë vendit pa pagesë në Platformën web www.gotanews.tv, Aplikacion Mobile në Play Store dhe App Store, YouTube, Facebook, Instagram dhe TikTok.

Na kontaktoni:

Departamenti i Informacionit:  info@gotanews.tv
Departamenti i Marketingut:  marketing@gotanews.tv
Departamenti i Burimeve Njerëzore:  burimenjerzore@gotanews.tv

GOTA NEWS ALBANIA

NIPT: L71530030A

Adresa: Rruga Don Bosko
Tiranë, Shqipëri
Marketing: +355 69 705 2999