HomeSociale

Marshimi kundër abortit, Trump Presidenti i parë i SHBA që do të marrë pjesë

Presidenti i SHBA Donald Trump do të jetë Presidenti i parë i SHBA që do të marrë pjesë në ‘Marsho për Jetën’, në një tubim kundër abortit.

Duke ripostuar tweet-in e Organizatës, Trump komenton ‘’Shihemi të premten…Turmë e madhe’’.  Presidenti aktual i SHBA është i njohur për politikën e tij anti- abort kurse Presidenti i ‘Marsho për Jetën’ shprehet se është i nderuar që pjesëmarrës do të ketë edhe Trump-in, dhe që këtë vit priten qindra dhe mijëra njerëz të marrin pjesë në marshim.

Gqrttt

TË NGJASHME