HomeAktualitet

Masakrohet Valbona, ja se si duket tani…

Aktivisti i shoqërisë civile, njëherazi profesor Ervin Goci ironizon gjendjen e Vlbonës. Në një reagim për ndjekësit e tij në facebook ai tregon gjendjen në të cilën është katandisur ky vend turistik. Më tepër se një lumi, ai ka filluar t’i ngjasojë me një kantier ndërtimi.

“Bukur ë?! Si thoni? Valbona në lytha”, shkruan me nota sarkastike aktivisti. Ervin Goci si një aktivist i shoqërisë civile është shumë aktiv lidhur me çështjet të cilat dëmtojnë pasuritë tona natyrore dhe Valbona, e cilësuar si perla e bukurisë shqiptare, është një prej tyre


TË NGJASHME