HomeSociale

Masat për parandalimin e koronavirusit, dezinfektohen rrugët dhe sheshet në Laç

lac bosh

Në kuadër të masave të ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, në disa qytete po bëhet dezinfektimi i rrugëve dhe shesheve. Ditën e sotme një aksion për dezinfektimin e rrugëve është ndërmarrë edhe në qytetin e Laçit.

Për më shumë ndiqni videot më poshtë:

Koronavirus-i po përhapet me shpejtësi në të gjithë botën, ndërkohë që në vendin tonë numri i të prekurve ka arritur në 38 si dhe është shënuar një viktimë.


TË NGJASHME