HomeSociale

“Maskat e skaduara”, Panariti kërkon nisjen e hetimeve

Pas denoncimit një ditë më parë nga opozita për çështjen e afatit të skaduar të maskave, ish-ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti ka kërkuar nisjen e hetimit.

Sipas Panaritit, çështja e afatit të skaduar të maskave të fshehur me pullë fiskale meriton hetim dhe dënim ekzemplar.

Postimi i plotë

Ceshtja e afatit te skaduar te maskave te fshehur me pulle fiskale meriton hetim dhe denim ekzemplar!

Perfytyroni sikur nje prodhues, tregetues apo shites te fshinte skadencen e produktit te tij duke ngjitur pulle fiskale…
Rezultati burg me denim te perforcuar nga kodi penal i ashper per shkelesin.
Per ceshtjen e perdorimit te maskave me tej pyesni Organizaten Boterore te Shendetesise dhe Qendren per Kontrollin e Semundjeve ne USA, se si po veprojnë ne te tilla raste.. Per keto pune ka protokolle teknike dhe jo politike.

K.S/ GotaNews


TË NGJASHME