HomePolitikë

Mbledhja e Kryesisë së PS-së/ Ja detyra që iu ngarkua ish-ministrit Gjiknuri

Detaje të reja janë zbardhur nga mbledhja që u mbajt pak më parë në ambientet e Kryesisë së PS-së, ku mësohet se kryesia e PS-së ka ngarkuar ish-ministrin e Energjitikës Damina Gjiknuri sekretar për çështjet zgjedhore. Gjiknuri do të koordinojë edhe punën për reformën zgjedhore.

Ndërkohë që gjatë mbledhjes kryeministri ka diskutuar me Kryesinë për Kongresin që pritet të mbahet më 23 mars, ku ka kërkuar pjesëmarrje maksimale, për zgjedhjet vendore dhe situatën politike.

 


TË NGJASHME