HomePolitikë

Mblidhet kryesia e LSI, ja çfarë u vendos

LSI ka mbledhur këtë të mërkurë kryesinë dhe grupin parlamentar.

Në përfundim të mbledhjes së kryesisë, u morën dy vendime, në lidhje me aksionin opozitar dhe punën për komisionin për reformën zgjedhore.

Kryesia e LSI vendosi vijimin e aksionit opozitar dhe koordinimin së bashku me Partinë Demokratike, si dhe mbështetjen e plotë për punën e komisionit për reformën zgjedhore të opozitës së bashkuar.


TË NGJASHME