HomePolitikë

Mblidhet sërish Komisioni i Reformës Zgjedhore

Pas pak minutash pritet të mblidhet Komisioni Parlamentar i Reformës Zgjedhore, ndërsa ndryshe nga radhët e tjera, sot kjo mbledhje do të bëhet me dyer të hapura.

Në mbledhje do të marrin pjesë aktorë nga organizata dhe shoqëria civile, të cilët në fokus të punës së përditshme kanë çështjet zgjedhore. Mësohet se pjesë e diskutimeve do jenë finacimet e partive politike gjatë fushatës elektorale, por edhe evitimi i keqpërdorimit të administratës në kohë zgjedhjesh.


TË NGJASHME