HomeLajme

Mbyllet afati i aplikimit për Kryeprokuror, kush janë kandidatët

Ditën e sotme ka përfunduar afati i aplikimit për Prokuror të Përgjithshëm të Përhershëm, ndërsa janë dorëzuar vetëm katër kandidatura.

Kanë aplikuar: Prokurori i Krimeve të Rënda, Olsian Çela, avokati Lulzim Alushaj, prokurorja e Apelit, Fatjona Memçaj, dhe prokurorja e Përgjithshme e përkohshme Arta Marku.

Ndërkohë që aktualisht kryeprokurore me mandat të përkohshëm është Arta Marku.


TË NGJASHME