HomePolitikë

Mbyllet numërimi i votave në Burrel dhe Klos

Ka përfunduar procesi i numërimit të votave në Bashkinë e Burrelit dhe të Klosit. Agron Malaj ka arritur që të marrë rreth 8 mijë vota, i cili garonte i vetëm.

Ndërkohë në Bashkinë e Klosit fitues është shpallur Ilmi Hoxha me 3500 vota, kundër 1700 të Bedri Hoxhës, që kandidonte si i pavarur.

Ndërsa numërimi i votave për këshilltarët protet që të nisë në orën 11:00.


TË NGJASHME