HomeTeknologji

Me këtë video, WhatsApp njoftoi mbërritjen e modalitetit të saj të errët

Aplikacioni i mesazheve WhatsApp publikoi një video duke njoftuar mbërritjen e modalitetit të errët, i cili ndër të tjera lejon kursimin e baterisë por edhe një arsye tjetër pse shumë përdorues zgjedhin modalitetin e errët është se drita blu mund të jetë e dëmshme kur dëshironi të flini, kështu që kjo gjithashtu do të ishte një arsye për të kaluar në gjendje të errët.

Mënyra e errët, e disponueshme në disa aplikacione dhe sisteme operative, ju lejon të kaloni nga sfondi i zakonshëm i bardhë me shkronja të zeza në një ekran të errët, bazuar në tonet e zeza dhe gri, ndërsa tipografia bëhet më e verdhë dhe rozë, me më pak prani të ngjyrës blu. Ai gjithashtu përfshin uljen e shkëlqimit të ekranit.


TË NGJASHME