HomeShëndeti

Me këto shtatë ushqime do t’u themi jo ilaçeve

Për të shmangur sëmundjet dhe virozat e stinës shumë rëndësi ka higjiena dhe ushqimi në mënyrë të shëndetshme. Shumica e njerëzve kanë përkufizimet e tyre të fjalës, i shëndetshëm.

Disa njerëz e kanë krijuar përkufizimin e tyre të bazuar nga këshillat e familjes, miqve, apo të doktorëve. Ndërsa të tjerët kanë formuar përkufizimin e tyre bazuara në spekulime.

Duke përfshirë këto shtatë ushqime në dietën tuaj do të forconi sistemin imunitar:

Kërpudha

mushrooms-756406_640

Hudhra

garlic-1039563_640

Kanella

cinnamon-1070154_640

Brokoli

broccoli-498600_640

Boronica

blueberries-690072_640

Avokado

avocado-878958_640

Spinaq

spinach4

TË NGJASHME