HomeShowbiz

Më në fund! Armina Mevlanit sqaron çdo dyshim

Armina Mevlani është një nga vajzat më të ëmbla të ekranit shqiptar.

Ajo ka dalluar gjithmonë për shkak të shijeve të veçanta që ka në veshje dhe natyralitetin e saj. Megjithatë ajo shpesh është akuzuar nga ndjekësit e saj për ndërhyrje estetike.

Ata shprehen të bindur se bukuroshja ka bërë operacion plastik buzët dhe ndonjë ndërhyrje tjetër.

Por për të gjitha ata që mendojnë kështu, Armina Mevlani ka vetëm një përgjigje dhe po e thotë më troç se kurrë.

“Nëse mendoni se kam bërë ndërhyrje kirurgjikale po them se jo. As lip fillers edhe asgjë tjetër të ngjashme. E mbaj fytyrën vetëm me trajtime dhe injektoj vetëm vitamina”, shkruan Armina.


TË NGJASHME