HomeTeknologji

Me një klikim gjithçka ju vjen në shtëpi! Pse të gjithë po porosisin nga Proenti?

proenti - dyqan online

Pyetja që shumë mund të bëjnë është se çfarë është Proenti? Proenti.com është dyqani online me i kompletuar ne Shqiperi, i cili bën të mundur blerjen e produkteve përmes internetit në kompjuterin apo smartfonin tuaj dhe porosia juaj vjen në vendin që caktoni.

Por çfarë produktesh mund të gjejmë tek Proenti? Të gjitha, po po mund të gjesh gjithçka duke filluar nga kategoritë ku bëjnë pjesë: elektronika, gjithçka për meshkuj e femra, për fëmijë, libra, artizanale, sport, produkte për shtëpinë, për kujdesin personal, verëra e deri tek makinat. Pra, të gjitha në vetëm një aplikacion!

Gatishmëria e bashkëpunëtorëve të Proentit për të sjellë tek klienti produktet dhe shërbimet më të mira dhe me çmimet më konkurruese në treg, e bën punën e Proentit shumë më të thjeshtë. Proenti.com është krijuar për të mbaruar punë! Po po, për të mbaruar punët e gjithësecilit.

Qëllimi i Proentit është që të sigurojë një mënyrë të shpejtë të blerjeve të produkteve dhe shërbimeve online. Gamën më të gjëre të produkteve mund ta gjeni në Proenti.com duke kursyer kohën dhe paratë tuaja. Sigurimi i një game të gjërë produktesh me çmimet më të mira si dhe transporti i shpejtë dhe i sigurtë janë qëllimi i këtij ekipi çdo ditë.

Për shkak të lehtësisë duke filluar nga porositja me një klik e deri tek mbërritja e produktit në dorën e klientit si dhe lehtësirat në mënyrat e pagesës e bën Proentin një nga aplikacionet dhe websitet më të dashura dhe më të kërkuara të momentit për këdo. Nëse dëshiron që jeta jote të bëhet më e lehtë atëherë nise nga Proenti.com!

Ndiqni Proenti ne facebook dhe instagram per ofertat me te fundit!


TË NGJASHME