HomeShowbiz

“Më quajte objekt séksi”, Dalina Buzi i kthehet Zhaklinës në studio: Kujdes!

Mbrëmë në emisionin “Goca dhe Gra” ka pasur një debat me tone gati të aspra mes Dalina Buzit dhe Zhaklin Lekatarit, teksa kjo e fundit e kishte quajtur moderatoren “objekt séksi” në reagimin kundër Fifit. Në studio po diskutohej deklarata e Fitit për partnerin e saj, ku shprehte dëshirën që të kishte ruajtur virgjërinë për të. Në debat e sipër Dalina i kërkoi Zhaklinës që të ketë kujdes se si i përdor termat.

Pjesë nga debati:

Dalina Buzi: Çështje termash është o Zhaklin, Fifi e kishte në kuptimin “O zot sikur ti të ishe i pari dhe i fundit për mua.

Zhaklin Lekatari: Është fjala që i krijon realitetet, e para është fjala prandaj ne i zgjedhim fjalët.

Dalina Buzi: Nëse do të rrimë të zbërthejmë se çfarë është fjala, edhe ti më the nga emocionet e tua se unë jam objekt. Ti flet për shkencërisht dhe nuk flet shkencërisht kur të mbulojnë emocionet.

Zhaklin Lekatari: Nëse ti do të më lësh të mbaroj do të ta shpjegoj se si e thashë

Dalina Buzi: Po pra prandaj janë fjalët prandaj është sematika që të shpjegojmë, prandaj duhet të kesh kujdes se çfarë thua.


TË NGJASHME