HomeShowbiz

“Më vjen keq t’ju zhgënjej”, Armina Mevlani pranon hapur…

Armina Mevlani edhe pse ndonjëherë mund të jetë akuzuar për ndërhyrje ajo vetë ka mohuar një gjë të tillë dhe është shprehur totalisht kundër ndërhyrjeve. Megjithatë nuk ka ngelur pa i provuar filtrat e fundit të instagramit të cilat të tranformojnë fytyrën.

Në një video të shpërndarë në instagram Armina shfaqet me buzë dhe mollëza të fryra, ndërsa shkruan: “Më vjen keq t’ju zhgënjej, kjo jam unë në të vërtetë mbushur me botox dhe mbushes buzësh”.

DISSS.jpg

Sigurisht që kjo video është bërë me efekt dhe në kuadrin e shakasë pasi më pas Armina ka postuar një foto ashtu siç është në të vërtetë pa filtra dhe pa botox.

MEVLI.jpg

TË NGJASHME