HomeRajon

Mediat: Serbia dhe Kosova nuk janë ende gati për dialog

Dialogu mes Kosovës dhe Serbisë vazhdon ta ketë vëmendjen e madhe të faktorit ndërkombëtar.

Express shkruan se për zgjidhjen e këtij procesi ende nuk është gjetur një formulë edhe pse ka angazhim po thuajse të të gjitha vendeve të fuqishme.

Ndërkohë, SHBA-ja po kërkon me ngulm që të rifillojë ky proces sa më shpejtë, analistët politik vlerësojnë se përfaqësuesit në Kosovë dhe Serbi nuk janë të gatshëm për këtë proces.


TË NGJASHME