HomePolitikë

Mediu takim me kreun e Konservatorëve në Londër: Mbështetje për…

Kreu i republikanëve, Fatmir Mediu ndodhet në Londër ku dhe ka zhvilluar një takim të rëndësishm me Kryetarin e Partisë Konservatore atje, Brandon Lewis.

Mediu është takuar dhe me kryetarin e Komisionit të Jashtëm të Parlamentit britanik, Tom Tugenhat.

“Partia Konservatore Britanike dhe Partia Republikane janë pjesë e të njëjtës aleance Europiane ACRE, e cila ka mbështetur qëndrimin dhe kërkesën e opozitës, për zgjedhje të lira dhe të ndershme, me një qeveri tranzitore”, ka shkruar Mediu.


TË NGJASHME