HomeShowbiz

Meghan Markle dhe Princ Harry nuk do punësojnë një dado!

Kemi detaje të reja për të gjithë ata që duan të dinë më shumë rreth fëmijës së Meghan Markle dhe Princit Harry!

Fillimisht duket se çifti ka vendosur të ndjekë metodën e vet për të rritur fëmijën që do të vijë së shpëjti.

Sipas burimeve për “Vanity Fair”, Meghan dhe Harry do të mbështeten në ndihmën e nënës së dukeshës dhe nuk do të punësojnë një dado.

Thuhet se dhoma e foshnjës do të vëzhgohet nga kamerat dhe do të ketë sistem audio, por dhe dritare të sigurta.

Për më tepër ata do të kontrollojnë gjithçka nga celulari i tyre!

 


TË NGJASHME