HomeShowbiz

Megi Pojani fiksohet me gjoksin e saj: Meritoj një certifikatë vlerësimi

Megi Pojani ka aftësinë të jetë një ‘showgirl’ thjesht duke përdorur platformën e rrjeteve sociale, nuk është nevoja që Megi të dalë në ekran dhe mediat të shkruajë për të. Jo, Megi arrin të tërheqë vëmendje me çdo postim kryesisht në Instagram.

Ajo është mjaft e hapur me ndjekësit e saj dhe ka treguar se nuk i bëhet vonë nëse të tjerët e paragjyojnë, fundja është e thjeshtë të paragjykosh dikë nga tastiera e smartfonit.

Së fundmi, në llogarinë e saj në Instagram ka ndarë një imazh ku ka treguar se çfarë mendon ajo për gjoksin e vet.

“Mendoj se gjoksi im është perfekt dhe meriton minimalisht një certifikatë vlerësimi”, ka shkruar Pojani.


TË NGJASHME