HomeShowbiz

Melania sërish refuzoi t’i japë dorën Trump-it, situata ishte e sikletshme

Melaina dhe Trump kanë aq shumë video të sikletshme në internet!

Por ato të preferuarat tona janë kur Zonja e Parë refuzon t’i japë dorën Presidentit të Shteteve të Bashkuara dhe një gjë e tillë ka ndodhur sërish!

Gjatë vizitës së tyre në Mbretërinë e Bashkuar, Melania ia hoqi dorën shumë shpejt bashkëshortit Donald Trump, pak sekonda pasi ai ia kishte kapur.

Menjëherë kanë nisur reagimet për këtë gjest të Melania-s, e cila ia hoqi dorën Trump-it për të rregulluar flokët e saj (ndërkohë që dorën tjetër e kishte të lirë) dhe pastaj nuk denjoi ta kapte sërish.

Madje Twitter-i dhe Instagrami kanë nisur edhe një fushatë #freemelania, përmes së cilës mund të gjeni me qindra video e foto që janë bërë meme me presidentin dhe Zonjën e Parë!

https://platform.twitter.com/widgets.js

TË NGJASHME