HomeLifestyle

Mendoni se ky është vetëm një vallëzim në çift? Shikoni më afër, do të mrekulloheni!

Mjeshtri i iluzioneve optike Oleg Shupliak e merr shumë seriozisht pikturën. Mbi të gjitha, për të kuptuar referencat dhe idetë e shumta të një imazhi, duhet të shqyrtohet me shumë kujdes. 

Ndonjëherë ju madje duhet të ndryshoni pozicionin tuaj dhe ta shihni atë nga një kënd tjetër për ta vlerësuar plotësisht.

Ne thjesht nuk mund të ecim përpara kur shohim artin e Oleg, dhe ju rekomandojmë të merrni kohë për të zbuluar të gjitha surprizat që ai ka përgatitur për ju.

Vallëzimi Renoir

Dy zogj të vegjël

Një ditë me erë / Claude Monet
Një këngë pylli
Njutoni në kopshtin e ideve
Anna Karenina
Marrëzia dhe gjeniu
Në mahi të teatrit
Darvini
Portret i dyfishtë i Van Gogh

Vajza e një zotërie

Leda dhe Zeus
Shpirt dhe kenge
Një autoportret shumë origjinal

TË NGJASHME