HomeRajon

Merr fund pritja, Maqedonia e Veriut tashmë pjesë e Nato-s

Republika e Maqedonisë së Veriut ka miratuar Protokollin për anëtarësimin e vendit në NATO.

Me 114 vota për dhe asnjë kundër Kuvendi miratoi Protokollin.

Ndërkohë para Kuvendit të Maqedonisë së Veriut është ngritur flamuri i NATO-s, duke zyrtarizuar kështu anëtarësimin e vendit në NATO.


TË NGJASHME