HomeShowbiz

“Merre me lëng se mishi mbaroi”, komenti i Donaldit pasi mësoi çfarë folën Beatrix dhe Einxhel

Zinxhiri që nisi mbrëmjen e kaluar nga Beatrix në Big Brother Vip krijoi tensione dhe diskutime mes banorëve në shtëpi edhe pas përfundimit të spektaklit.

Einxhel zgjodhi të rrinte e distancuar ndërsa pranë saj shkoi Beniada dhe Beatrix. Kësaj të fundit i tha se është e mërzitur për të sepse duhet ta zgjidhte Dagzin vetëm për faktin që qante një javë më parë se do të dilte me të.

Donald: A të kërkoi llogari Einxhel për Dagz? Ta tha tekstualisht pse nuk zgjodhe Dagz?

Beatrix: Po. I thashë kisha Egzonën ose Donaldin. Edhe po të zgjidhja Donaldin, ai do zgjidhte Egzonën.

Donald: Merre me lëng se mishi mbaroi… Është ajo pjesa.


TË NGJASHME