HomePolitikë

Ambasadorja Yuri Kim mesazh të fortë për drejtësinë në Shqipëri

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, Yuri Kim, përmes një postimi në Twitter, shpreh mbështetjen e SHBA në sistemin e drejtësisë në Shqipëri.

Kim deklaron se mbështet me forcë sundimin e ligjit në Shqipëri dhe se SPAK duhet të ketë sukses.

Ndërkohë që më 30 janar, ambasadorja Kim ka zhvilluar një takim me kreun e KLP, Gent Ibrahimin, ku ka përgëzuar anëtarët e KLP për themelimin e SPAK dhe për përpjekjet e vazhdueshme në rekrutimin e prokurorëve të rinj jo vetëm në SPAK por edhe në hallkat e tjera të sistemit të drejtësisë.

K.S/ GotaNews


TË NGJASHME