HomePsikologji

Meshkujt çmenden pas këtij veprimi të partneres…

Një studim ka zbuluar se çfarë duan dhe pëlqejnë vërtet burrat tek një grua.

 • Ajo kujdeset për pamjen e saj fizike.

Burrat janë krijesa vizuale, kështu që nëse u pëlqen ato që shohin, ata do t’ju ndjekin. Por secili njeri ka shijet e tij personale kur bëhet fjalë për tërheqje. Ata duan një grua që kujdeset për veten, domethënë që ajo merr kujdeset për pamjen e saj, nuk e neglizhon veten, vishet mirë, kujdeset për trupin e saj dhe ndërton vetëvlerësimin e saj.

 • Ajo ka një sens humori.

Ata nuk duan të jenë me një grua shumë e thatë, e mërzitshme dhe e ashpër. Përkundrazi, ata duan të ndjehen të qetë duke qenë vetja e tyre lozonjare dhe të jenë në gjendje të bëjnë shaka me të. Të jesh me dikë me një sens humori bën që të kalosh momente të bukura dhe të qeshni shumë. Një burrë dëshiron një grua që qesh me shakatë e tij dhe i pëlqen të bëjë shaka gjithashtu.

 •  Ajo ka jetën e saj.

Burrat tërhiqen nga gratë që kanë interesat e tyre, jetën dhe miqtë e tyre. Ata nuk duan të jenë me një grua që vazhdimisht ndjehet sikur jeta e saj rrotullohet rreth tij, dëshiron të jetë me të gjatë gjithë kohës dhe nuk i jep hapësirë të marrë frymë.Çdo grua që përpiqet të heq lirinë e tij me siguri nuk do të jetë lloji i gruas me të cilën dëshiron të jetë. Burrat e vërtetë duan një grua që i frymëzon sepse ajo mund të ndërtojë jetën e saj. Ata duan një grua që ka qëllimin e saj, jo vetëm duke qenë në një lidhje.

 •  Ajo e do seksin.

Burrat duan një partner seksi ideal i cili është i gatshëm të bëjë dhe të provojë gjëra të reja. Burrat i vlerësojnë gratë që u tregojnë atyre çfarë dëshirojnë në shtrat. Kjo është e mjaftueshme për të tërhequr ndonjë burrë të entuziazmuar nëse e di se ai ka një grua që vërtet shijon seksin, veçanërisht me të! Njohja e rrugës tuaj rreth dhomës së gjumit është thelbësore për të pasur jetën më të mirë të mundshme të dashurisë.

 • Ajo është ambicioze.

Burrat duan të ndjehen si fituesit e botës, prandaj ata dëshirojnë një grua që është ambicioze me qëllimet e saj. Ata duan që një grua e pjekur të marrë përsipër botën me – një partner në krim dhe një shok ekipi në marrëdhëniet në jetë. Një grua që e di atë që dëshiron dhe e arrin vetë me aftësitë e saj është shumë tërheqëse për burrat.

 • Ajo shpreh mendimet e saj.

Ju nuk mund të prisni që burrat të dinë çfarë dëshironi ose të dinë saktësisht se çfarë po mendoni. Burrat kanë nevojë për komunikim të drejtpërdrejtë dhe të thjeshtë. Në këtë mënyrë, ju do të merrni atë që dëshironi më shpejt. Një burri i pëlqen kur një grua i thotë atë që dëshiron. Qëllimi i tij është ta bëjë atë të lumtur dhe kur ai ka informacionin se si ta arrijë atë, ai ndihet më i sigurt se mund ta bëjë atë.

 •  Ajo është një grua e lumtur.

Të gjithë burrat duan përfundimisht një grua që i bën ata të ndjehen mirë. Ata gravitojnë drejt pozitivitetit dhe ikin nga energjia negative. Në takim, askush nuk i pëlqen njerëzit toksikë ose cinikë. Burrat duan të kalojnë kohën me dikë që është argëtues dhe emocionues për të qenë rreth. Prandaj, gjallëria e një gruaje është jashtëzakonisht e rëndësishme.

 • Ajo ka një mentalitet të fortë.

Pamja e grave është ajo që fillimisht i tërheq burrat tek ata, por është e pamundur të ndërtosh një lidhje të vërtetë ose një marrëdhënie të qëndrueshme me dikë bazuar vetëm në atë. Të qenit i stimuluar intelektual dhe të kesh aftësinë për të mbajtur diskutime të vërteta rreth temave kuptimplote është ajo që do ta mbajë njeriun më gjatë.

 •  Ajo ka vlera.

Burrat duan një grua që është e zhytur në mendime, e dashur, , e besueshme, e sjellshme dhe besnike. Ajo është ajo lloj gruaje që rrezaton ngrohtësi nga zemra e saj dhe burrat do të duan të jenë me të.

 • Ajo e vlerëson dhe e respekton atë.

Një burrë dëshiron të ndjehet sikur është burri dhe se gruaja në jetën e tij beson se është më i madhi. Ai dëshiron që ajo ta respektojë atë për atë që është. Burrat po kërkojnë një grua që do t’i trajtojë ata me respekt dhe admirim të vërtetë.

 •  Ajo është e sigurt në lëkurën e saj.

Një grua që e do veten, pavarësisht nga të metat e saj, do ta dashurojë një burrë për të gjitha. Besimi është se diçka e veçantë që e bën një grua të papërballueshme. Nëse ajo beson në veten e saj, ajo mund ta shndërrojë çdo situatë në një mundësi për të shkëlqyer, të cilën burrat e duan më shumë.


TË NGJASHME