HomeShëndeti

Mësoni se çfarë është në të vërtetë jeta!

KJa disa rregulla të arta që do t’ju ndihmojnë të kuptoni ekzistencën dhe të kuptoni barrierat e jetës.

Ndiqni këto rregulla dhe kënaquni me momentet e vlefshme.

Tri gjëra të cilat nuk mund të kthehen:

• fjala

• rasti

• koha

Tri gjëra të cilat nuk bën t’i humbasësh:

• nderin

• paqen

• shpresën

Tri gjëra të cilat më së shumti vlerësohen në jetë:

• besimi

• bindja

• dashuria

Tri gjërave të cilave nuk mund t’u besosh:

• fati

• forca

• shteti

Tri gjëra të cilat definojnë çdo person:

• përparimi

• dinjiteti

• puna

Tri gjëra të cilat shkatërrojnë njerëzit:

• hidhërimi

• alkooli

• krenaria

Tri gjëra të cilat është më së vështiri t’i thuash:

• “Më nevojitet ndihma”

• “Kërkoj falje”

• “Të dua!”


TË NGJASHME