HomeTeknologji

Messenger vjen me një risi të re

Messenger vjen me risinë më të fundit, e që e kemi dashur tashmë prej kohësh. Një funksion i ri do të jetë e aksesueshme për përdoruesit, pasi këto të fundit tashmë mund të replikojnë mesazhet specifike në një bisedë.

Tashmë mjafton të mbani të shtypur mbi një mesazh dhe krahas emoji do të shfaqet edhe butoni “reply”.
Ky funksion është i disponueshëm prej kohësh në WhatsApp dhe shumë shpejt do të jetë e aksesueshme edhe për përdoruesit e messenger-it.

Facebook ashtu si edhe me Instagram, dhe Whatsapp i ka përafruar secilin prej rrjeteve sociale me njëri tjetrin në funksionalitet.


TË NGJASHME