HomePolitikë

Meta bën lëvizjen e radhës, ja çfarë kërkon nga KQZ

Presidenti Ilir Meta i është drejtuar me një kërkesë kryetarit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ku kërkon informacionin sa deputetë ka Parlamenti i Shqipërisë.

‘Presidenti i Republikës, kërkon nga ana juaj dhënien e një informacioni dhe të dhëna të sakta për sa më poshtë:

Cili është numri actual I mandateve të deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë në shkallë vendi?

Vënien në dispozicion të listës emërore të deputetëve aktualë të Kuvendit të Shqipërisë për cdo zonë zgjedhore për cdo subject, si dhe listën emërore të deputetëve aktualë në shkallë vendi’, thuhet ndër të tjera në letrën e presidentit.

62537206_408658606527053_7851751398831030272_n.jpg
64237977_448404372610155_5195148662639951872_n.jpg

TË NGJASHME