HomePolitikë

Meta publikon videon 2 kundër Ardian Dvoranit

dvorani-dhe-meta

Presidenti Ilir Meta publikon një tjetër video, që sipas tij, tregon shkeljet e kreut të KED, Ardian Dvorani.

“Të dashur qytetarë, Në vijim të spotit të parë, sot autorizova publikimin e spotit të dytë zyrtar në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese. Disa nga pyetjet që lidhen me spotin e parë, marrin një sqarim shterues përmes këtij spoti të dytë që po ndaj me ju”, shkruan Meta.

Të nderuar qytetarë,Ju ftoj të ndiqni me vëmendje dhe durim, spotin e parë në mbrojtje të Kushtetutës dhe integritetit të Gjykatës Kushtetuese.

Posted by Ilir Meta on Tuesday, December 10, 2019

TË NGJASHME