HomeSociale

Meta thirrje qeverisë: Të shtohet mbështetja për …

Presidenti Ilir Meta bën thirrje për mbështetje të biznesit, në kuadër të situatës së vështirë për shkak të pandemisë COVID-19.

Përmes një mesazhi në “Facebook’ Meta tha se ndihma ndaj këtyre bizneseve do t’i ndihmonte ato për të lehtësuar kostot e mbijetesës.

Meta ka shpërndarë një artikull të ish-zv.ministres se Financave, Irena Beqiraj.

Postimi i plotë

Ndërsa duhet rritur efikasiteti i përpjekjeve për mbajtjen nën kontroll të pandemisë në mënyrë që të mos shkojnë dëm sakrificat e deritanishme, është e qartë se duhen shtuar në mënyrën më përfshirëse dhe pozitive përpjekjet për të mbështetur biznesin për të lehtësuar kostot e mbijetesës dhe vazhdimësisë të tij në këto momente.

K.S/GotaNews


TË NGJASHME