HomeLifestyle

Metoda unike për t’i mbështjellë dhuratat

Veçse jemi në fundvit, ku shumë njerëz shkëmbejnë dhurata me më të afërmit.

Por, përveç përzgjedhjes së dhuratës, një proces tjetër i vështirë është edhe mbështjellja e tyre në mënyrë të veçantë dhe tërheqëse.

Tani në internet po qarkullon një video e cila shpalos një truk shumë pak të njohur, por gjenial, i cili ju mundëson ta mbështillini në mënyrë të përsosur dhuratën.

Kjo quhet ‘metoda diagonale e mbështjelljes’, të cilën e tregon blogerja Kallie Branciforte.

Ajo thotë se kjo teknikë është e përsosur në veçanti në rastet kur mendoni se nuk keni mjaftueshëm letër për ta mbështjell dhuratën.


TË NGJASHME