HomeShowbiz

Michelle Obama, gruaja më me ndikim e shekullit 21

Ish-zonja e parë ka zënë vendin numër një, në një sondazh të grave më të admiruara në botë. Kryer nga firma kërkimore në internet YouGov, studimi përdor mjete ndërkombëtare të sondazheve për të anketuar njerëzit në vendet e botës rreth kujt admirojnë më shumë.

Në kategorinë e meshkujve, Bill Gates zuri vendin e parë, i ndjekur nga Barack Obama dhe Jackie Chan.

Në kategorinë e grave, Michelle Obama doli e para, e ndjekur nga Oprah Winfrey dhe Angelina Jolie. Obama e shtyu Jolie nga vendi numër një që ajo ishte vitin e kaluar.

Nuk është për t’u habitur, sepse çfarë nuk duhet t’i duash Michelle Obama? Ajo është e zgjuar, e mirë, e arrirë, një valltare e shkëlqyer, një grua dhe nënë e përkushtuar, dhe një njeri gjithëpërfshirës.

Ajo ka qëndruar dinjitoze dhe e fortë përballë masave të tërbuara të të ashtuquajturve Amerikanë, të cilët kaluan tetë vjet e më tej duke këmbëngulur se ajo ishte një “burrë e maskuar si një grua”. Ajo ka duruar meme raciste pa ndërprerje dhe kërcënime të tmerrshme për familjen e saj. Ajo është shprehja që vetë ajo tha: “Kur ato të ulen, ne do të shkojmë lart”, në fund të fundit.

Ajo erdhi e përulur dhe qëndroi me këmbë në tokë pavarësisht se u bë një fytyrë e njohur në të gjithë botën.


TË NGJASHME