HomeShowbiz

Mihrije Brahën dhe Genën i lidh edhe diçka tjetër, përveç muzikës

Mihrije Braha dhe Gena janë ndër këngëtarët më të suksesshëm të ekranit.

Duke qenë këngëtarë të suksesshëm dhe shumë të afërt me publikun, Mihrije Braha dhe Gena kanë arritur t’i bëjnë për vete shumë fansa.

E përbashkëta e tyre sigurisht se është muzika, mirëpo Mihrije Brahën dhe Genën i lidh edhe diçka tjetër. Bëhet fjalë për datën 15 të muajit nëntor, e cila është ditëlindja e të dyve.

Këngëtarja Mihrije Braha sot ka mbushur 51 vite jetë ndërsa Gena 47. Ju urojmë edhe 100 vite të lumtura të dyve.


TË NGJASHME