HomeSociale

Mijëra protestues bashkohen para Kryeministrisë, brohorima dhe…

Qindra protestues janë nisur drejt Kryeministrisë ndërkohë që një pjesë e protestuesve nga forumi rinor demokrat janë duke pritur liderin Lulzim Basha.

Basha ndodhet në selinë e PD dhe pritet të dalë bashkë me aleatët për t’iu bashkuar turmës.

Protestuesit mbajnë parrulla në anglisht ku shkruhet se Rama ka vjedhë paratë e shqiptarëve.

Protestuesit kanë marrë leje deri në mesnatë për protestën por ende nuk është zbardhur një skenar i saktë i asaj që do të ndodhë.


TË NGJASHME