HomeSport

Mike Tyson: Një rindeshje me Holyfield për bamirësi do ishte e mrekullueshme

Mike Tyson thotë se po e konsideron seriozisht një ndeshjen me Evander Holyfield por vetëm sepse do të mblidhte miliona dollarë për njerëzit në nevojë.

“Kjo do të ishte e mrekullueshme për bamirësi,” tha Tyson në “TMZ Live” … “A mund ta imagjinoni mua dhe atë duke shkuar në ring së bashku?”

Sigurisht, 53-vjeçari Tyson ka qenë duke u stërvitur si maniak kohët e fundit dhe duket absolutisht i tmerrshëm – diçka që ai ia beson trajtimeve me qelizave burimore që ai po merr.

“Jam në gjendje të mirë, ndihem vërtet mirë!”

Tani, me 57-vjeçarin Holyfield gjithashtu duke stërvitur për një rikthim – ne pyetëm nëse ka të vërteta për thashethemet që ata po planifikojnë ta rikthejnë atë për herë të tretë.

“Çdo gjë është e mundur,” tha Tyson … duke vënë në dukje se ai është “duke u argëtuar, duke u dukur mirë, duke treguar trupin tim”.

Tyson thotë se është i angazhuar të jetojë një jetë bamirësie dhe mirënjohjeje – por ai e di se një luftë me The Real Deal mund të bënte një ndryshim serioz në jetën e shumë njerëzve.

“Hej, dëgjoni, ka shumë njerëz atje që kanë nevojë për ndihmë dhe diçka e tillë mund të ndihmojë shumë njerëz.”

Tyson gjithashtu zbuloi se ai po përqëndrohet në meditim – dhe mendon se është në rrugën drejt iluminizmit.

Në fakt, Tyson do të marrë pjesë në një ngjarje masive të Ditës Botërore të Meditimit të enjten në orën 11 AM… së bashku me Deepak Chopra dhe Tony Robinson.

Tyson thotë se qëllimi i ngjarjes – e cila do të transmetohet drejtpërdrejt në Facebook – është që të bashkohen 1 miliard njerëz nga e gjithë bota për t’u bashkuar për meditim dhe lutje të sinkronizuar.

Namaste!

G.T/GotaNews


TË NGJASHME