HomeShowbiz

Miley Cyrus shtrohet në spital psikiatrik, ja arsyeja

Këngëtarja e famshme amerikane, Miley Cyrus paska kaluar një periudhë shumë të vështirë në jetën e saj.

Ajo është shtruar në një spital psikiatrik për ta shpëtuar martesën e saj me aktorin Liam Hemsworth.

Rezultate imazhesh për miley cyrus dhe liam hemsworth

“Dyshja kanë kaluar nëpër shumë probleme dhe Miley ka pasur edhe presionin e familjes së saj që të sillet mirë. Ajo megjithatë, nuk i dëgjon këshillat e askujt. E tëra që i duhet është ca javë në rikuperim dhe nëse kjo e shpëton martesën e saj, është një çmim i vogël për tu paguar, pasi që e gjithë familja e saj është e shqetësuar për këngëtaren”, ka thënë një burim pranë familjes së Cyrus.

Ndërsa kur përfaqësuesit e Mileyt u kontaktuan nga mediat amerikane, ata i mohuan të gjitha raportimet dhe këtë histori, edhe ka thënë se Miley ka qenë shumë e zënë në një turne ndërkombëtar, përfshirë një performancë në Kosovë gjatë javës së kaluar.


TË NGJASHME