HomeTeknologji

Miniquiz, gjeni 7 objektet e fshehura mes babagjyshëve…

Ilustratori Dudolf, që është popullarizuar shumë në Facebook për ilustrimet që fshehin brenda enigma, ka sjellë një tjetër sfidë për Vitin e Ri.

Në një ilustrim, ai ka vënë shumë Babagjysha si dhe shtatë objekte të tjera që kanë të bëjnë me festën, gjetja e të cilave nuk është aspak e lehtë.

Me Babagjyshët e buzëqeshur, është edhe një lodër në formë të tyre por që duket shumë e mërzitur.

Ariu polar, dordoleci, dy ndihmës të Babagjyshit, molla dhe një zile, janë objektet që kërkohen të gjendet.

Derisa është mjaft e vështirë të gjinden brenda një kohe të shkurtër, disa kanë thënë se kanë arritur që t’i gjejnë se ku ndodhen.

Por duhet të mundoheni pak derisa t’i gjeni të 7 objektet.


TË NGJASHME